Prekių katalogas

Pelargonijų eterinis aliejus, 10ml

  • Pelargonijų eterinis aliejus, 10ml

    1795
    2250 Sutaupykite 455
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    Ekologiškas

  • Pelargonijų eterinis aliejus yra garais distiliuotas iš Pelargonium odoratissimum lapų ir stiebų. Jis turi stiprų kvapą su gėlių aromatu ir mėtų, bei obuolių užuominomis. Pagrindinė šio aliejaus savybė – gebėjimas išlaikyti pusiausvyrą ir pakilimą. Jis naudojamas tiek protui, tiek kūnui, siekiant palengvinti daugybę negalavimų.

    Pelargonijų aliejus labiausiai vertinamas dėl stabilizuojančių, emocijas balansuojančių, antidepresinių, odą tonizuojančių ir antimikrobinių savybių. Pelargonijų aromatinės molekulės gerai maskuoja kvapus, padeda atbaidyti vabzdžius. Stiprus jo kvapas užmuša uodus. Įlašinkite kelis lašus į šampūną, kad atsikratytumėte utėlių. 

    Pelargonijų aliejus: ramina, pakelia nuotaiką,sustiprina pasitikėjimą savimi,gerina susikaupimą ir koncentraciją,padeda susidoroti su ryškiais nuotaikos svyravimais, įtampa, verksmingumu ir liūdesiu,ypač rekomenduojamas paaugliams, nes palengvina hormonų svyravimų sukeltas problemasgali padėti subalansuoti hormonų pusiausvyrą menopauzės metu, palengvina PMS.

    Buvo manoma, kad šios pelargonijos atstumia dvasias (kaip ir uodus!), todėl buvo sodinamos aplink namus kaip gyvatvorės. Augalai kilę iš Pietų Afrikos, Reunjono, Madagaskaro, Egipto ir Maroko, o į Europos šalis atvežti XVII amžiuje. Nors yra apie 700 augalų veislių, tik 10 tiekia eterinį aliejų tinkamu kiekiu. Soduose pasodintos veislės paprastai duoda per mažai aliejaus, kad jį būtų galima panaudoti gavybai.

    Lotyniškas pavadinimas: Pelargonium Graveolens
    Naudojama augalo dalis: lapai, stiebai ir žiedai
    Kilmės šalis: Pietų Afrika
    Ekstrahavimo metodas: distiliavimas garais

    INCI:  Pelargonium graveolens oil*

    *ekologiškas ingredientas

    **natūraliai randamas eteriniuose aliejuose

    Gamintojo pastaba: Mūsų eteriniai aliejai netinka vidiniam naudojimui. 

    Šis eterinis aliejus nėra registruotas kaip vaistas.