Prekių katalogas

METINIS geriamo kolageno kursas + DOVANA!

  • METINIS geriamo kolageno kursas + DOVANA!

    189 
    225  Sutaupykite 36 
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    Dr.OHHIRA®, Japonija


    PASIEKIA ODĄ TEN, KUR KITI NEPRASISKVERBIA!

    Kolagenas + elastinas + hialurono rūgštis + OM-X ekstraktas + antioksidantai.

    I, II, III tipo jūrinis kolagenas ir MIKROmolekulinė veikliųjų medžiagų masė

  • Pakuotėje yra 3 standartiniai kolageno kursai + 5 buteliukai dovanų.

    Iš viso: 35 buteliukai po 20 ml, grynasis kiekis - 700 ml.

    Galiojimo terminas: iki 2024.03.25

    Maisto papildas su saldikliu

    Vartojimas

    Standartinį kolageno kursą sudaro 10 buteliukų, kuriuos išgersite per 3 savaites. Pirmąsias 5 dienas rekomenduojama gerti po vieną buteliuką (20 ml) vieną kartą per dieną, geriausiai - vakare. Po to, praleidus dvi dienas, pradėti antrąją pakuotę. Gerti po vieną buteliuką per dieną kas tris dienas. Jei norisi, galima užgerti vandeniu.

    Kursą rekomentuojama kartoti po 3-4 mėnesių, priklausomai nuo individualaus poreikio.

    Atidarius buteliuką – suvartoti nedelsiant.

    Retais atvejais galimas produkto sudedamųjų dalių spalvos pasikeitimas ar ant buteliuko dugno susidariusios nuosėdos, tačiau tai neturi įtakos produkto kokybei. Jei susidarė nuosėdų, prieš vartojimą gėrimą suplakite.

    Tinka vartoti tiek nėštumo, tiek žindymo periodu.

    Sudedamosios dalys

    AntiAGE TRIO® kompleksas:

    jūrinės kilmės žuvų hidrolizuotas kolagenas ir kolageno tripeptidai - 7750 mg
    jūrinės kilmės žuvų elastinas
    hialurono rūgštis

    OM-X® 5-is metus fermentuotas augalinis ekstraktas: oligosacharidai, naminių slyvų vaisių ekstraktas, daržinio špinato lapų ekstraktas, kininių ožerškių (goji) vaisių ekstraktas, valgomojo dantenio milteliai (šiitake), paprastojo bastučio tamsiojo porūšio lapų ir stiebų ekstraktas, skiautėtalapių fikusų vaisių ekstraktas, rykštinės ir pietinės šilauogių vaisių ekstraktas, raudonosios vaškuonės vaisių ekstraktas, kvapiųjų citrinmedžių vaisių ekstraktas, braziliško agariko milteliai, kuokštinių sėdžių (maitake) milteliai, jūržolių lapai ir stiebai, dumblių lapai ir stiebai; gerosios žarnyno bakterijos: B.breve ss. breve, B.infantis ss. infantis, B.longum, B.lactis, L.acidophilus, L.brevis, L.bulgaricus, L.casei s. casei, L.fermentum, L.helveticus ss. jugurti, L.plantarum, S.thermophilus

    Antioksidantų kompleksas:

    koenzimas Q10 (ubichinonas)
    bičių pienelis
    L-askorbo rūgštis (vitaminas C)
    mėlynių sultys
    Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, sacharozė, dažiklis paprastoji karamelė, kvapiosios medžiagos, tirštiklis Konjako derva (turintis keramidų)

    20 ml yra: jūrinės kilmės (žuvų) mažos molekulinės masės I, II ir III tipo hidrolizuoto kolageno ir kolageno tripeptidų – 7750 mg, vitamino C – 250 mg (312,5% RMV*), bičių pienelio – 50 mg, koenzimo Q10 – 12,5 mg, jūrinės kilmės (žuvų) elastino – 5 mg, mažos molekulinės masės 93% grynumo hialurono rūgšties – 5 mg.

    *RMV – referencinė maistinė vertė.

    Veikliųjų medžiagų molekulinė masė:

    ≤500 Da kolageno tripeptidų

    ≤1 000 Da kolageno

    ≤1 100 Da elastino

    ≤150 kDa hialurono rūgšties

    Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai kaulų, kremzlės ir odos funkcijai, susidarymą.

    Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

    Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.

    Laikyti kambario temperatūroje, vengti drėgmės ir tiesioginių saulės spindulių.

    Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

    Svarbu subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

    Japonijoje atliktos klinikinės studijos:
    Improvement in the Moisture Content of the Stratum Corneum Following 4 Weeks of Collagen Hydrolysate Ingrestion. Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi, 56, 137-145 (2009).
    Synergistic effect of collagen peptide and elastin peptide derived from salmon on promoting hyaluronic acid production and cell growth of normal human dermal fibroblast cells (SF-TY). Nippon Suisan Gakkaishi, 75, 86-88 (2009).
    Final Test Report. Validation of skin-care effect on taking collagen drink. Face Survey Corporation, Osaka, Japan. Study No. 3120504. Date: 21-09-2012.

     

     

    INGREDIENTŲ ŽODYNĖLIS


    KOLAGENAS

    Tai vienas iš svarbiausių organizmo baltymų. Jo gausu odoje bei visame judėjimo aparate (kauluose, kremzlėse, sausgyslėse, raiščiuose, raumenyse), taip pat – dantyse ir dantenose, akies ragenoje, kraujagyslėse, vidaus organuose bei audiniuose.

    Priklausomai nuo įtakos konkrečiam organui, išskiriama keletas kolageno tipų.

    I tipo kolageno randama odoje, sausgyslėse, kraujagyslėse, vidaus organuose, kauluose.

    II tipo kolageno yra kremzlėse.

    III tipo kolagenas būdingas akies tinklainei, smulkiems kapiliarams. Kai kuriuose audiniuose kolagenas gali būti kaip gelis (akies stiklakūnyje), kituose jis yra susuktas į skaidulas (sausgyslėse).

    Vaikų ir jaunų žmonių organizme kolageno skaidulos nuolat atsinaujina, tačiau laikui bėgant, kolageno sintezė organizme silpsta.

    Dr.OHHIRA® kolageno sudėtyje yra 7,75 g mažos molekulinės masės jūrinės kilmės kolageno (I, II ir III tipo), kuris išgaunamas iš jūrinių žuvų (Red Snapper) žvynų, odos ir kaulų.

    HIALURONO RŪGŠTIS

    Tai yra natūrali medžiaga, kurią organizmas gamina pats ir naudoja ją sąnariams sutepti bei odos drėgmei užtikrinti. Žmogaus kūne ji jungiasi su vandens molekulėmis ir tampa klampia medžiaga, panašia į gelį. Hialurono rūgštis labiausiai paplitusi nerviniame, dengiamajame ir jungiamajame audiniuose, tačiau mažesniais kiekias randama beveik visose organizmo ląstelėse. Laikui bėgant organizme hialurono rūgšties natūraliai mažėja.

    ELASTINAS

    Tai yra jungiamojo audinio baltymas, kuris įeina į elastinių savybių turinčių audinių sudėtį. Didelių elastino kiekių randama plaučiuose, didelėse arterijose, tampriuose raiščiuose. Mažesnių jo kiekų randama odoje, ausų kremzlėse ir kituose organuose. Elastinas natūraliai gaminasi žmogaus organizme maždaug iki 25 metų ir visiškai išnyksta iki 40-50 metų amžiaus.

    KOENZIMAS Q10 (CoQ10)

    Tai riebaluose tirpi į vitaminą panaši medžiaga, esanti visose organizmo ląstelėse. Jis organizme atlieka keletą funkcijų: stabilizuoja ląstelių membranas ir dalyvauja antioksidaciniuose procesuose. Didžiausi CoQ10 kiekiai yra randami daugiausiai energijos naudojančiuose organuose: smegenyse, širdyje, kepenyse ir inkstuose.

    VITAMINAS C IR KOLAGENO SINTEZĖ

    Padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai odos, kraujagyslių, kaulų, kremzlių, dantenų ir dantų funkcijai, susidarymą. Šis vitaminas taip pat padeda palaikyti normalią energijos apykaitą, normalią imuninės sistemos veiklą, padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos (veikia kaip antioksidantas), gerinti geležies absorbciją ir mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.

    KOLAGENAS JUDĖJIMO APARATE

    II tipo kolagenas yra vienas svarbiausių kremzlinio audinio atraminių baltymų. Jis sudaro apie 50% sauso kremzlių svorio ir lemia mechanines sąnarinės kremzlės savybes, ypač tvirtumą ir elastingumą. Kolageno tripeptidai yra statybinės medžiagos šaltinis, būtinas sąnarinės kremzlės, pokremzlinio kaulinio audinio, kitų sąnario audinių, sąnarinės kapsulės, sausgyslių ir raiščių atsinaujinimui. Jie įtakoja sąnarinės kremzlės ir kaulinių ląstelių medžiagų apykaitą, sustiprina kolageno sintezę, užkerta kelią tolimesniam kremzlės nykimui, gerina sąnario judrumą ir mažina skausmą, didina kaulinio audinio tankį.

    Dr.OHHIRA® kolageno sudėtyje esantis vitaminas C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą intensyvaus fizinio krūvio metu ir po jo, gerina geležies absorbciją.

    BIČIŲ PIENELIS

    Bičių pienelyje yra greitai pasisavinamų angliavandenių, riebalų ir daugybė polinesočiųjų riebalų rūgščių, baltymų, sudarytų iš svarbiausių aminorūgščių, hormonų, mikroelementų, vitaminų bei kitų biologiškai aktyvių medžiagų.

    5 METUS FERMENTUOTAS AUGALINIS EKSTRAKTAS OM-X®

    Į OM-X® ekstrakto sudėtį įeina natūraliai Japonijoje augantys augalai, turtingi mikroelementais, vitaminais ir vertingomis maistinėmis medžiagomis: vaisiai ir uogos (slyvos, kininiai ožerškiai (goji uogos), skiautėlapių fikusų vaisiai, šilauogės, raudonieji sotvarai, kvapiųjų citrinmedžių vaisiai), grybai (kuokštiniai sėdžiai (maitake), valgomasis dantenis (šiitake), braziliškas agarikas), dumbliai ir jūržolės.

    Šis ekstraktas gaminamas naudojant Japonijos tradicinę fermentacijos principu pagrįstą technologiją. Ištisus metus natūraliai Japonijos gamtoje augantys augalai renkami ir dedami į specialias talpas. Vienerius metus jie sluoksniuojami ir nuolat maišomi, kol palaipsniui virsta vientisa tiršta mase. Fermentacijai paspartinti į masę pridedama pieno rūgšties bakterijų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium ir Streptococcus šeimoms. Masė toliau brandinama dar 4 metus.