Prekių katalogas

Levandų eterinis aliejus, 10ml

  • Levandų eterinis aliejus, 10ml

    1296
    1620 Sutaupykite 324
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 

    Ekologiškas

  • Levandos buvo naudojamos ir puoselėjamos šimtmečius dėl nepakartojamo aromato ir daugybės privalumų. Senovėje egiptiečiai ir romėnai levandas naudojo maudydamiesi, atsipalaiduodami, gamindami maistą ir kaip kvepalus.

    Jis naudojamas atsipalaiduoti ir sumažinti stresą bei nerimą. Jis taip pat naudojamas galvos skausmui, nemigai malšinti ir ramiam miegui skatinti. Dėl priešuždegiminių ir antiseptinių savybių jis gali padėti spręsti odos ligų problemas (tokioms kaip egzema ir spuogai).

    Levandų aliejus taip pat gali būti naudojamas buitiniuose valymo produktuose, kaip vabzdžių repelentas ir skalbinių plovikliuose.

    Lotyniškas pavadinimas : Lavandula Angustifolia
    Naudota augalo dalis : žydintys stiebai
    Kilmė : Bulgarija
    Ekstrahavimo būdas : distiliavimas garais

    INCI: Lavandula Angustifolia Flower Oil*, linalool**, geraniol**, limonene**, coumarin**.

    *ekologiškas ingredientas

    **natūraliai randamas eteriniuose aliejuose

    Gamintojo pastaba: Mūsų eteriniai aliejai netinka vidiniam naudojimui. 

    Šis eterinis aliejus nėra kaip registruotas vaistas.